Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recapten les dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, no se cedeixen a tercers.

SAMU no fa servir galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (les que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que hi ha).

El portal del qual SAMU és titular conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a la de SAMU. Quan accedeix a aquests llocs web, pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navega per internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació, li informem sobre la política de protecció de dades de SAMU.

Responsable del tractament

Les dades de caràcter personal que es puguin recaptar directament de l’interessat es tractaran de manera confidencial i s’incorporaran a la corresponent activitat de tractament titularitat de Servicio de Asistencia Médica de Urgencias, S.A. (SAMU), amb domicili social a Avda. Américo Vespucio. Edif. Cartuja, blq. E. Local 7, 41092, Sevilla. CIF: A-41461781. Telèfon: +34954461133.

La relació actualitzada de les activitats de tractament que SAMU porta a terme està disponible en el següent registre d’activitats de SAMU.

Finalitat

La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que SAMU duu a terme i que estan accessibles en el registre d’activitats de tractament.

Legitimació

El tractament de les seves dades es realitza per al compliment dels serveis que demanda a través de la nostra web, sanitaris, sociosanitaris i formació, per part de SAMU, així com quan la finalitat del tractament requereixi el seu consentiment, que s’haurà de donar mitjançant una clara acció afirmativa.

Pot consultar la base legal per a cadascuna de les activitats de tractament que SAMU duu a terme en el següent enllaç al registre d’activitats.

Conservació de dades

Les dades personals que es proporcionin s’han de conservar el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes que estableix la normativa d’arxius i documentació.

Comunicació de dades

Amb caràcter general, no es comunicaran les dades personals a tercers, llevat d’obligació legal.

Pot consultar els destinataris per a cadascuna de les activitats de tractament que SAMU duu a terme en el següent registre d’activitats.

Drets dels interessats

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que es duen a terme de les seves dades per part de SAMU.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, si escau, davant de SAMU, amb domicili social a Avda. Américo Vespucio. Edif. Cartuja, blq. E. Local 7, 41092, Sevilla, o a l’adreça de correu electrònic lopd@samu.es.

Si no està d’acord amb la manera en què hem atès els seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Aprovació de la política de privacitat

La política de privacitat es revisarà i actualitzarà periòdicament i en funció de les modificacions que tinguin lloc en la legislació o en el tractament de les dades per part de SAMU. La política de privacitat exposada s’ha revisat i actualitzat amb data 01.03.2019.