Canal d’incidències de SAMU

El Canal d’Incidències és un conducte a través del qual l’empresa rep i gestiona les comunicacions o informacions formulades pels seus professionals sobre delictes o conductes irregulars de què hagin tingut coneixement, contràries a les normes, tant externes com internes de SAMU, recollides a els seus protocols i codis de conducta.

Aquest canal no atén incidències ni sol·licituds relatives a qüestions laborals i/o administratives dels empleats de SAMU que disposen del conducte corresponent a aquests efectes.

El Canal d’Incidències és absolutament confidencial, i només tindrà accés l’equip de Compliance de SAMU, que garantirà la confidencialitat, l’anonimat i la gestió adequada dels conflictes.

El denunciant té l’opció d’optar per l’anonimat a la comunicació que emeti. Per això, només cal deixar en blanc els requadres de l’apartat “Dades del denunciant”.

Si us plau, empleneu els camps que a continuació s’ofereixen (els que porten l’asterisc són obligatoris) a excepció de “Dades del denunciant” si s’opta per una comunicació anònima, i “Dades del denunciat” si els fets que es comuniquen no requereixen referenciar cap autor.

Dades de l’denunciant

Dades de l’denunciat

Informació de la denúncia

Informació sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SAMU, S.A.
  • Adreça del responsable: Américo Vespucio. Edif. Cartuja, blq. E, Local 7 41092 Sevilla
  • Finalitat: les seves dades es faran servir per poder atendre les seves sol·licituds i per donar-li els nostres serveis.
  • Publicitat: només li enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent que s’estableix a aquest efecte.
  • Legitimació: només tractarem les seves amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent que s’estableix a aquest efecte.
  • Emmagatzematge: les dades que ens enviï s’emmagatzemaran durant 6 mesos.
  • Destinataris: amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.
  • Drets: té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, com s’explica en la informació addicional disponible en el nostre lloc web.
  • Informació addicional: més informació en la secció Política de privacitat.