Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats, sense galetes els serveis que ofereixen les pàgines web es veurien minvats notablement. Si vol consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., li demanem que s’adreci a aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web per tal d’informar-lo de la manera més exacta possible.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

  • Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris en el blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. Així es combat el correu brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

  • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web, consent el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit ho haurà de fer comunicant directament amb Google.
  • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè vostè pugui fer clic en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es duen a terme de manera diferent en funció del navegador que faci servir. Aquí li deixem una guia ràpida dels navegadors més populars.

Notes addicionals

  • Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
  • Els navegadors web són les eines que s’encarreguen d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc s’ha de dur a terme el dret que vostè té d’eliminar-les o desactivar-les. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels navegadors esmentats.
  • En alguns casos cal instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar-les.
  • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors situats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei ho obligui. Segons Google, no guarda la seva adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides es tractaran amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Pot consultar informació detallada sobre això en aquest enllaç. Si vol informació sobre l’ús que Google dona a les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
  • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti a comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte.